top of page
IMG_9885.jpg

Vesterålen Fjell-Camp

Vesterålen kan by på noe av verdens vakreste natur. Med hav, dyreliv, fjell og fjorder på alle kanter vil du få en nær og spesiell opplevelse ved å delta på en av våre Camper. Vi inviterer deg til å bli med på en uforglemmelig langhelg der du overnatter i våre autentiske rorbuer, nyter god mat på Damperiet Bryggecafé, opplever den majestetiske naturen og kobler av fra hverdagen.

IMG_7460.jpeg
IMG_5467.heic
IMG_7483.jpeg

Unik langhelg hos Vesterålen Rorbuer!

Dato:
Torsdag 14. september - søndag 17. september 2023

 

Pris:
6 300,- NOK
 

Hva er inkludert:
Overnatting i autentiske rorbuer med sengetøy/håndklær/utvask, 2-retters middag hver dag, frokost med nistepakke til lunsj. Erfarne guider med på alle turer.
 

Hvem passer turen for:
Vi legger opp til turer som skal passe for alle, og at de sprekeste heller kan gå flere turer om det er ønskelig. Vi går på tur uansett vær, men tilpasser oss forhold og ønsker fra gruppa.  En normal tur vil ligge på ca. 2-4 timer, med mulighet for forlengelse til 4-6 timer for de som ønsker.
 

Du vil oppleve:
Fantastiske strender, nydelige fjellturer, utsikt som slår det meste, herlig stemning, kortreist mat fra egen kokk, nye venner, og nordnorsk kystkultur.

Program:

Vi starter helgen på torsdag med en tur for de som rekker det, før vi spiser middag og informerer om dagene som kommer. På fredag står du opp til en herlig frokost, der du smører med matpakke for en tur på fjellet med lokale guider. Etter turen venter after-hike på brygga, og muligens en dukkert i havet. På kvelden blir det middag med kortreist mat og god stemning med historier fra området. Lørdag er det ny turdag og afterhike/quiz og god stemning. Alle måltider serveres normalt av vår eminente kokk som bruker dagens råvarer for å lage de beste delikatesser. 
 

Praktisk informasjon:

Reise

De fleste ankommer Evenes på torsdag morgen. Vi møtes ved området der leiebiler hentes ut.

Vi planlegger å reise med turtøy slik at vi kan ta en kortere tur mellom flyplassen og rorbuene. Eventuelt legger vi inn en tur ved rorbuene, det kommer an på vær/forhold. Det blir mest sannsynlig en kort stopp for dere på Evenskjer for å handle litt mat/drikke for bilturen/første tur.

Fra flyplass til Bø /Vesterålen rorbuer er det ca. 2t og 35 min kjøring. Fly og leiebil ordner dere på egenhånd, om dere ikke har avtale med oss om dette. Vi stiller normalt med minibuss/biler der man kan «leie» en plass.
 

Overnatting

Vi bor i koselige autentiske rorbuer fra 1700-1800 tallet som er oppgradert til dagens standard med kjøkken/bad/wifi etc. Alle får egne senger inkludert sengetøy/håndklær. Rorbuene passer best for 4-6 personer.  Merk at det ikke er private soverom med dør imellom, det er åpne loftsløsninger. Se bilder av rorbuene på nettsiden vår.

Det er kjøleskap og fryser på alle rorbuene, og gode muligheter for å lage egen mat om det er ønskelig. 

 

Bespisning

Frokost serveres normalt kl 08:00 - 09:00, husk å smøre matpakke.
Avreise til topptur ca kl 09:30. Lunsjpakke smøres med fra frokosten. 

Middag ca kl 19:00. Baren stenger kl 23:30 på torsdag og fredag, så holder vi på litt lenger på lørdagen:)

 

Turer

Vi forsøker å gå turene i felles lag, men deler oss om det er nødvendig. Vi skal nyte naturen, folket og det sosiale, og vi tilstreber at alle får en god opplevelse. Vi har flere guider med, slik at det er mulig å snu/gå kortere turer om ønskelig.

Dag for dag-programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

Tips 

Dere kan eventuelt følge et par sider på facebook for tips: 

- Toppturer i Vesterålen og Lofoten

- Alpine toppturer i Bø i Vesterålen
 

Påmelding:
Send en mail til vesteralenrorbuer@gmail.com, ring oss på tlf.nr. 952 34 229 eller bestill online ved å trykke på bookingknappen: 

bottom of page